Engelsk rejseselskab med kontor i Danmark - Dansk Rejsegarantifond nr. 648

Vandreferier - sværhedsgrader

Vi har opdelt alle vores vandreture i forskellige sværhedsgrader for at hjælpe dig med at vælge lige præcist den, der passer til dig. Du vil også finde mere detaljerede oplysninger på de enkelte tursider, sammen med diagrammer, der beskriver og viser de daglige vandreture.
Cool image

Easy

Velegnet til de fleste med et almindelig godt helbred uden vandre erfaring. Lette gåture på overvejende gode stier i lav højde og i fladt terræn. Du kan forvente at gå i 3-5 timer om dagen (inklusive stop) med masser af fritid i rejseplanen.

SE ALLE ”EASY” VANDRETURE

 

Easy to moderate

Denne kategori er ideel, hvis du vil nyde både lette og moderate vandreture på samme ferie. Du går primært på gode stier og i lav højde med lejlighedsvis mere krævende op- eller nedstigninger.

SE ALLE “EASY TO MODERATE” VANDRETURE

Moderate

Medium graduerede gåture foregår normalt på gode stier i lav højde (normalt under 2.500 m), og er velegnet til ”fitte” og aktive mennesker. Du kan forvente at gå 3-7 timer om dagen (inklusive stop). Nogle ture kan være med ret krævende op- og nedstigninger, og hvor tidligere erfaring er at foretrække men ikke altafgørende.

SE ALLE ”MODERATE” VANDRETURE

Moderate to Challeging

Ved at kombinere moderate vandreture med nogle udfordrende trekkingdage, er denne kategori ideel til dig, der er i en rimelig fit form, og som ønsker at udfordre dig selv i et vanskeligt terræn og i højder.

SE ALLE ”MODERATE TO CHALLEGING” VANDRETURE

 

Challeging

Trekking dagene er generelt længere (6-8 timer) og med nogle lange, stejle op- og nedstigninger, der kan være i op til 3.000 m højde og i et vanskeligt terræn. Du skal være i rigtig god form, og lidt ekstra træning før afrejsen kan være påkrævet; det anbefales at have tidligere trekking-erfaring.

SE ALLE ”CHALLEGING” VANDRETURE