Engelsk rejseselskab med kontor i Danmark - Dansk Rejsegarantifond nr. 648

7 spørgsmål til din vandreferie

Uanset om det er første gang, du har overvejet en vandreferie, eller om du er ”øvet”, finder du her svar på vores oftest stillede spørgsmål om vores vandreture.
Cool image

1. Hvor fit skal jeg være for at tage på en Explore vandreferie?

Dette afhænger af hvilken tur, du vælger. For at hjælpe dig med at finde en tur, der passer dit niveau, har vi givet alle vores vandreferier en sværhedsgrad, fra ”Easy” til ”Challenging”, hvor ”, hvor Easy er relativt let, mens Challenging er noget mere udfordrende. Tjek hver tur for at finde sværhedsgraden samt et diagram der viser de daglige afstande og oplysninger om terrænet. For at få det maksimale ud af din ferie, anbefaler vi nogle træningsture inden afrejse. Antallet af disse afhænger turens sværhedsgrad. For størstedelen af ​​vores vandreferie er der ingen behov for træning.

MERE OM SVÆRHEDSGRADER

2. Skal jeg vandre i en gruppe?

En vandreferie er en fantastisk måde at møde ligesindede mennesker, der deler din passion for aktiv ferie. Du har altid nogen til at holde dig med selskab undervej på ruten, men I behøver ikke altid at gå sammen. Ofte opdeles vores vandregrupper i mindre grupper efter ønske om forskellige tempi.
Hvis du foretrækker at vandre alene eller med en rejsefælle, tilbyder vi også ”self-guidede” vandreferier. På disse arrangerer vi det vigtigste for dig, herunder rutebeskrivelse, kort, indkvartering og transport af din hovedbagage. I stedet for en medfølgende guide får du en detaljeret rejseplan og kort, så du kan udforske dit rejsemål i dit eget tempo, gøre stop når du vil og sikkert finde frem til dit overnatningssted.

MERE OM SELF-GUIDEDE VANDREFERIER

3. Er der også tid på egen hånd?

Ja, de fleste af vores vandreture har hviledage indbygget i rejseplanen. Kig på rejseplanerne på de forskellige ture. På de ”Easy” graderede ture er der flere hviledage og kortere gå-dage. Disse er for dem, der gerne vil have masser af tid til at prøve lokal mad og drikke og udforske destinationerne nærmere.

4. Skal jeg selv transportere min bagage?

På næsten alle vores vandreture vil din bagage blive transporteret fra sted til sted, således at du blot selv behøver en dagsrygsæk til de mest nødvendige, kamera, solcreme, hat, drikkevarer mv. Kig i rejseplanerne for detaljer om hver enkelt tur.

5. Kan jeg stoppe undervejs på en vandretur?

Hvis du føler, at du har brug for en ekstra dag til at slappe af i løbet af din ferie, er det muligt at fravælge at vandre, og din Explore guide vil arrangere transport til dig, hvis det er nødvendigt. Du kan f.eks. også vælge at tage på en af de lettere ture, hvor du bor samme sted på hele ferien og derved selv bestemme, om du vil deltage i de daglige vandreture.

6. Vandrer vi i dårligt vejr?

Det er op til din Explore guide at vurdere, om I skal vandre ller ikke. Selvfølgelig skal I ikke vandre i ekstremt dårligt vejr, men normalt lader vi ikke lidt regn stoppe os! Så medmindre vejret er virkelig dårligt, vil turen sandsynligvis fortsætte som normalt. Men du har altid et valg og kan fravælge, hvis du føler, at du ikke vil vandre.

7. Hvad skal jeg medbringe på en vandretur?

Dette varierer afhængigt af, hvor du beslutter at vandre. I hver enkelt rejseplan er der detaljeret rådgivning om, hvad der skal/bør medbringes. Vores generelle forslag til vandretøj, vil være ”i flere lag”, da vejret kan være uforudsigeligt. Et par gode vandrestøvler er vigtigt, og gerne et par, der er lidt større end din normale skostørrelse, for at give mulighed for plads til et par tykke sokker – husk at gå støvlerne til hjemmefra. Din Explore guide er udstyret med en komplet førstehjælpskasse, men vi anbefaler at man selv har en lille førstehjælpskasse i din rygsæk. Sørg også for, at du har mindst en vandflaske. Skal du på en af de hårdere vandreture, kan det være en god idé at overveje et medbringe et par vandrestave.