Engelsk rejseselskab med kontor i Danmark - Dansk Rejsegarantifond nr. 648

Hvorfor rejse med Explore

Uforglemmelige rejser i små grupper eller individuelt
Cool image

Hvorfor rejse med Explore

Siden vi i 1981 lancerede den første brochure med blot 6 rundrejser, er vi nu vokset til at kunne præsentere over 500 forskellige rundrejser; lige fra klassiske rundrejser og solo rejser til aktive vandreture, cykelferie samt vores individuelle Self-Guided og Private Tours. Du kan vælge din rundrejse blandt 120 lande og udforske kulturer, landskaber, dyreliv og lokalsamfund lige fra Asien til Afrika og fra Arktis til Amerika.

SE ALLE REJSER

Rejseplaner og lokale guider

Vores rejseplaner bringer dig langt væk fra alfarvej for at få den fulde oplevelse af hver enkelt destinations kultur. Vi arbejder sammen med lokale, stedkendte guider, der også er med til at bidrage til unikke rejseoplevelser og tilføje spontanitet til rejsen. Du vil derfor, ud over landets klassiske højdepunkter, også få tilføjet autentiske rejseoplevelser, og det er dem der virkelig tæller.

MERE OM TURLEDERNE

Håndplukket indkvartering

Vi udvælger omhyggeligt din indkvartering, så den balancerer mellem komfort og beliggenhed. Det betyder, at du kun vil bo på 3-stjernede hoteller med bad, hvis det er fordelagtigt for rejsen og oplevelsen. Giver det bedre oplevelse at bo i telt med kig til stjernerne, så er det dét, vi vælger. Kig derfor nøje på beskrivelsen af hver tur, hvordan vi specifikt har udvalgt de forskellige indkvarteringer til den enkelte rejse.

MERE OM INDKVARTERING

Små grupper

Vores gennemsnitlige gruppestørrelse er blot 12 personer; et perfekt antal for at komme tæt på både landende og at møde nye mennesker. Minimum og maksimum antal deltagere på hver enkelt tur er beskrevet på hver rejseplan.

Individuelle rejser

På vores Self-Guided vandring og cykelture samt på vores Private Tours rejser du på egen hånd, men nyder godt af Explores veltilrettelagte rejser.

Self-Guided ture

Private Tours

Rejsetempo der passer dig

For nogle er en fuldpakket rundrejse den bedste måde at opleve et land på, og andre vil hellere rejse i et roligere tempo og have tid til oplevelser på egen hånd. Det har vi selvfølgelig taget højde for og kan præsentere begge typer rundrejser. Kig nøje på de enkelte rejseplaner, hvor det er beskrevet udførligt.

MERE OM REJSETEMPO

Loyalitets rabatter

Som en tak til de kunder der rejser med os igen og igen, vil vi gerne belønne dem. Er I en gruppe, der rejser sammen, er der også penge at spare. Begge dele er med til at vores rejsende vender tilbage og sparer endnu mere.

MERE OM LOYALITETS RABAT

Bæredygtige rejser

Vi er selv erfarne rejsende, og erfaringerne fra egne rejser, understøtter vores rejsefilosofi. Vi mener, at rejser skal forandre os og ikke omvendt. At samfund og kulturer skal bevares og have gavn af vores besøg, og hvor vi ikke efterlader andet end vores fodaftryk. Det er derfor, bæredygtige rejser er kernen, i alt hvad vi gør.

MERE OM BÆREDYGTIGE REJSER

CO2-neutral rejse

Explore CO2-kompenserer alle ture, inklusive fly, indkvartering og lokal transport. dette gøre via samarbejde med ClimateCare, mens arbejder på at implementere vores langsigtede strategier for bæredygtig rejse.

Læs mere om Explore CO2 arbejde