Cykelferier - sværhedsgrader

Vi har opdelt alle vores cykelture i forskellige sværhedsgrader for at hjælpe dig med at vælge den rigtige. Du vil også finde mere detaljerede oplysninger på de enkelte tursider, sammen med diagrammer, der beskriver og viser de daglige cykeletaper.
Cool image

Easy

Velegnet for alle, der nyder nemme og relativt korte ture på fladt eller let bakket terræn. Ideelt, hvis du  ønsker at udforske et område på cykel i et afslappet tempo.

SE ALLE ”EASY” CYKELTURE

Easy to moderate

Denne kategori er ideel, hvis du vil nyde både nemme og moderate ture på samme ferie. Du vil cykle gennem fladt eller let bakket terræn, med lejlighedsvis lidt hårdere opstigninger.

SE ALLE “EASY TO MOTERATE” CYKELTURE

Moderate

Medium lange distancer egnet til cyklister, der er vant til bakkede ruter med lejlighedsvise hårdere opstigninger. Hovedsageligt på stier og rolige veje. Du bør have et rimeligt fitness niveau.

SE ALLE ”MODERATE” CYKELTURE

Moderate to Challeging

Ved at kombinere moderat ture med nogle udfordrende dage i sadlen, er denne kategori ideel til dig, der er en rimelig fit cyklist og som ønsker at udfordre sig selv.

SE ALLE ”MODERATE TO CHALLEGING” CYKELTURE

 

Challeging

Længere og mere krævende ture for cyklister, der nyder kuperet terræn og udfordrende stigninger. Ruterne kræver et godt fitness niveau, herunder ikke-tekniske off-road strækninger.

SE ALLE ”CHALLEGING” CYKELTURE