Om vores ”self-guided” cykelture

Vi har planlagt ruterne på vores selv-guidede cykelferier til at omfatte Europas højdepunkter for de to-hjulede. Vi sender dig detaljerede rutebeskrivelse med kort og vi transporterer din bagage mellem overnatningsstederne. Du vælger datoer, dine rejsekammerater, og selv din starttid og hvile stop du gør under. Dette er vores mest fleksible måde at rejse på og der er masser af vælge imellem.
Cool image

Hvorfor vælge en self-guided cykelferie

  • Maksimal fleksibilitet - Vælg den bedste dato for dig, hvilken som helst dag i ugen. Stå op, når du vil, start din dag tidligt og fang solopgangen eller snooze videre og tag en rolig morgen - det er din ferie trods alt! Kør i dit eget tempo, stop for kaffe og kage eller tag et billede, når du har lyst.

  • Vælg dine rejsefæller – Rejs alene, som par eller med venner – du vælger selv hvem du holder ferie med.

  • Lokal support – På en Self-guided ferie har du stadig fuld støtte fra vores lokale Explore team. De transporterer din bagage fra sted til sted, mens du cykler og står standby 24 timer i døgnet i nødsituationer eller hvis du farer vild på ruten.

  • Værdi for pengene – Udnyt vores favorable indkvarteringspriser. Vælg off-peak sæsoner hvis du vil holde feriebudgettet nede. På en self-guided sparer du endvidere på udgifterne til guide.

  • Feel good faktor – Følelsen af med egen kræft at transportere sig fra sted til sted og undervejs se og mærke terrænet, giver stor tilfredshed og velvære.

  • Cykelleje er inkluderet - En cykel af god kvalitet, der passer til ruten og terrænet, er inkluderet i prisen på vores self-guidede ture. Alle hoteller har cykelopbevaring og giver en varm velkomst til cyklister. Alle cykler kommer med en lås, reparationssæt og pumpe til evt. punktering. De fleste cykler er udstyret med en cykeltaske til de ting, du skal bruge undervejs. Og skulle der opstå problemer med cyklen er vores lokale Explore support klar til hjælpe. Du skal dog som udgangspunkt selv være i stand til at lappe cyklen ved punktering.

  • El-cykel muligheder - Vi tilbyder mulighed for, på visse ture og mod tillæg, at leje el-cykel. Denne hjælper dig, når det bliver hårdt; især i kuperet terræn og på længere etaper. Dette giver dig mulighed for at spare din energi, og gør din oplevelse meget sjovere. Du kan således nemmere tage stigninger, flade passager og nedkørsler, og cyklen vil genoplade, når du bruger din egen pedalkraft. Hvis du er interesseret i at reservere en el-cykel, skal du blot oplyse dette ved reservation.